High-end privé studio

Ons team

Het team van Uplift

 

Persoonlijke aandacht
& fitness doelen

Wij zijn enorm gemotiveerd om ons te onderscheiden in de fitnesswereld. Onze expertise? Onze cliënten mentaal en fysiek zien groeien, in beweging brengen, kennis bij te brengen en te inspireren. Wij hebben de juiste expertise en ervaring om samen jouw doelen te behalen. In onze private studio in Amstelveen verzorgen wij personal en small group trainingen waarbij persoonlijke aandacht en jouw fitnessdoelen centraal staan.

Jan-Willem Stronks

Mijn naam is Jan-Willem, vernoemd naar vader Jan en opa Willem. JAWI is m’n bijnaam.
Ik ben opgegroeid in de Achterhoek waar ik in een sportieve familie ben opgegroeid en zonder de deur op slot te hoeven doen ging slapen, fietste op wegen tussen de weilanden zonder lantaarnpalen, je boodschappen op rekening kon zetten in de plaatselijke supermarkt en mijn twee zusjes en ik altijd op avontuur waren. Onze favoriete activiteiten? In struiken duiken, belletje lellen, uit bomen springen, hutten bouwen, vuurtje maken, legertje spelen, stoepranden én voetballen. De jeugd stond in het teken van één ding, voetbal.

Met trots heb ik het blauw/wit van De Graafschap en later het rood/zwart van De Treffers mogen dragen. Door twee knieblessures heb ik mijn voetbalcarrière helaas veel te vroeg moeten beëindigen. In elke tegenslag zit een les. De grootste les die ik tijdens deze periode hebt geleerd is denken en leven in mogelijkheden in plaats van beperkingen. Door mijn aandacht te verleggen naar situaties waar ik wél invloed op had en dankbaar te zijn, besefte ik dat het leven veel meer moois te bieden heeft dan alleen voetbal.

Sinds een aantal jaar is er naast het zelf sporten nog een andere grote passie bijgekomen, mensen holistisch coachen om het bewustzijn in hun eigen gezondheid te vergroten en tools tijdens sessies aan te reiken met als doel om de zelfredzaamheid en positieve gezondheid van de klant te verbeteren. Bij het uitvoeren van de werkzaamheden als fysiotherapeut, orthomoleculair therapeut en personal trainer staan er 5 pijlers van positieve gezondheid centraal; fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en energetisch.

Na het doen van mijn favoriete crossfit work out combinatie: 400m run, 200 double unders, 100 sit ups, 50 pull ups, 25 thrusters, 10 burpee boxjumps en 5 handstand pushups, geniet ik het liefst van protein pancakes die gemaakt zijn van: protein powder, havermout, kaneel, eieren, banaan, blauwe bessen, frambozen, cacao 90% en walnoten.

Marleen Pol

Hi! Mijn naam Marleen. Sinds 2017 ben ik serieus bezig met trainen. Dat resulteerde in steeds meer leren en hulp zoeken bij (online) coaches. Uiteindelijk wilde ik zelf de kennis is huis hebben en dus heb ik in 2023 mijn EREPS CPT certificaat behaald bij Milo Education. Ik volgde daar de opleiding naast mijn kantoorbaan. Ik kom oorspronkelijk uit Drenthe en heb economie gestudeerd in Groningen. Mijn MSc Economics & Finance heb ik behaald in Kopenhagen, waar ik ook begon te werken in consulting. Door mijn eigen werkervaring weet ik wat het is om een drukke (kantoor)baan te hebben en toch gezondheid en training voorop te stellen. Inmiddels ben ik minder gaan werken en ik ben enorm gedreven om anderen te helpen met trainen!

Side note about me: ik houd absoluut niet van koken maar wel van lekker eten. Wanneer vrienden op zoek zijn naar een restaurant in Kopenhagen, dan weten ze mij te vinden. Mocht je ooit die kant op gaan en nog een aanbeveling nodig hebbe? Let me know! Daarintegen moet ik Amsterdam nog steeds leren kennen, dus altijd leuk om tips uit te wisselen 😉

Luca Oskam

Mijn naam is Luca Oskam. Meer info volgt snel!

Max van Schaik

Hoi! Ik ben Max van Schaik, je ziet mij niet gauw over het hoofd. Ik ben zorgvuldig, kalm en altijd begripvol, maar ook streng als het moet, vooral als ik je motiveer tijdens de training.

Naast mijn jaren als prof-basketballer, ben ik ook trots op mijn recente successen als personal trainer, zoals mijn certificaten in Strength & Conditioning Trainer Level 1 en 2. Plyometrie vind ik echt interessant en ik hou ervan om nieuwe trainingsmethoden te leren en te gebruiken.

Maar ik ben niet alleen maar met sport bezig. Vorig jaar heb ik fotografie ontdekt. Dit is niet alleen een leuke hobby, maar het helpt me ook om de wereld op een andere manier te zien. Dit gebruik ik ook in mijn werk als trainer.

Als ik niet in de sportschool sta of foto’s aan het schieten ben, speel ik graag games met mijn vrienden. Dit is een leuke manier om te ontspannen, en ik ben ook (heel) competitief. Als kind heb ik 3 jaar in de VS en als tiener 4 jaar in Spanje gewoond, waardoor ik veel waardering heb voor verschillende soorten mensen en culturen. Ik hou daardoor enorm van reizen, nieuwe plaatsen en culturen ontdekken. Deze ervaringen maken mijn blik op de wereld nog breder. Of je nu een beginner bent of al vergevorderd, uit de buurt komt of van ver, ik waardeer de unieke achtergrond en uitdagingen van elke klant. Deze openheid en flexibiliteit zijn essentieel in mijn rol als personal trainer, waar het draait om het begrijpen en ondersteunen van jouw unieke proces.

Wat je doel ook is, beter worden in sport, fitter worden, of gewoon een gezonder leven leiden, ik sta klaar om je te helpen. Laten we samen aan de slag gaan om jouw doelen te bereiken!

Niek Warrink
Ralf Sypesteyn

Mijn naam is Ralf Sypesteyn

Geboren op 29-5-1984 te Paramaribo, Suriname

 Ooit begonnen als 17 jarige VWO scholier in een sportschool in Amstelveen. Deze bezigheid verwerd al snel mijn grote hobby. Ik kreeg een alsmaar groeiende  fascinatie met gezondheid, (kracht)sport en voeding en wilde steeds meer weten en leren over hoe fitness hier aan kan bijdragen. Op mijn 19e kreeg ik mijn eerste baan als trainer bij een sportschool in het dorp in Ouderkerk aan de Amstel. Na twee jaar als fitness-en groepslesinstructeur te hebben gewerkt bij verschillende gyms, besloot ik mij te gaan richten op personal training. Dit, omdat ik daarin de meest effectieve vorm van begeleiding zag.

Ik heb toen mijn eigen bedrijf gestart, Sypesteyn Personal Training en zag ieder jaar mijn clientèle en omzet groeien.

In 2014 zag ik in, dat ik moest gaan uitbreiden omdat ik de hoeveelheid cliënten zlef niet meer aankon. Na meerdere pogingen is het uiteindelijk gelukt om goede en gepassioneerde trainers te vinden en met de nieuwe naam UPLIFT een nieuwe weg in te slaan.

Stop met uitstellen

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Waarom zou je wachten tot 1 januari? Als je nu de eerst stap kunt zetten om fitter te worden?

We are ready for you!

Neem vrijblijvend contact op en probeer ons 3x gratis!

Benieuwd wat UPLIFT voor jou kan betekenen? Neem contact op via het inschrijfformulier hieronder!

× WhatsApp ons! Available from 06:00 to 20:30