High-end privé studio in Amstelveen

Onze studio

Uplift studio

Dé high-end privé studio
in Amstelveen

Onze lichte, ruime privé studio is van alle gemakken voorzien. Dat maakt trainen bij ons extra plezierig en motiverend. Denk bijvoorbeeld aan luxe kleedkamers, geweldige espresso, topnotch meet- en trainingsapparatuur van o.a. Eleiko, Prime Fitness, VaSeven en Kustom Kit, schone handdoeken en post-workout shakes om herstel na de training te bevorderen. 

Met zorg samengesteld

Krachttraining apparatuur

Onze krachttraining apparatuur is met zorg geselecteerd en samengesteld. Wij hebben o.a. materiaal van Eleiko, ATX, Prime Fitness, VaSeven en KustomKit. Niet alleen hebben wij gekeken naar de functionele aspecten van deze materialen, maar ook naar esthetische factoren. Op deze manier hebben wij onze studio ingericht zodat er een mooie, lichte en stimulerende ambiance ontstaat om fysiek optimaal te presteren.

Testimonials

Dit zeggen onze klanten

Ralph van Uplift helpt mij om gezonder en sterker te worden én te blijven. Uplift is een moderne en professionele sportstudio, waar het echt fijn is om te sporten. Zonder poespas, met kennis van zaken en op een positieve manier begeleidt Ralph mij meerdere keren per week. En het werkt!

Al jaren train ik bij Ralf en het maakt niet uit welke sport ik beoefen, moeiteloos wordt mijn trainingsprogramma aangepast. Allereerst was het tennis en hardlopen, daarna was mijn focus op kickboksen en hardlopen. Het meest waardeer ik de begeleiding na twee ernstige ziektes met operaties, professioneel werd het trainingsschema aangepast, zijn medische kennis is enorm!

Nu alweer 6 lessen verder en ik ervaar de lessen als uitdagend met een professionele en gefocuste sfeer. De resultaten worden behaald door middel van kleine stappen en niet al te grote revoluties, wat ik als heel prettig ervaar. Dit mede door de trainingen van Niek van Uplift. Daarnaast is de flexibiliteit op en top. Hele prettige ervaring!

Simpelweg geweldig. Met de ‘Ralphen’ (beide oprichters heten Ralph/f) is alles aan sporten goed, geregeld, leuk en gestoeld op vooruitgang. Ze zijn extreem kundig, letten heel goed op houding en uitvoering, maken een persoonlijk plan en zorgen ervoor dat je stappen vooruit gaat. En dat allemaal in een prachtige private gym waar je niets zelf hoeft voor te bereiden. Dit is de eerste keer dat ik zo snel, constant en gemakkelijk vooruit ga. Aanrader!

Fijne op maat gemaakte personal training van Ralph, met daarnaast ook veel aandacht voor passende extra trainingsschema’s en voeding. Tevens een prettige sfeer en een goede samenwerking met Ralf. De begeleiding en deskundigheid van de trainers werken erg motiverend, en helpen enorm bij het behalen van persoonlijke doelstellingen!

Stop met uitstellen

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Waarom zou je wachten tot de zomer? Als je vandaag al de eerste stap kunt zetten om fitter en gezonder te worden? Stuur een ons een bericht!

Wij staan voor je klaar

Neem vrijblijvend contact op en probeer ons 3x gratis!

Benieuwd wat UPLIFT voor jou kan betekenen? Neem contact op via het inschrijfformulier hieronder!

× WhatsApp ons! Available from 06:00 to 20:30