High-end private studio in Amstelveen

Our studio

Uplift studio

The high-end private studio
in Amstelveen

Our light and spacious private studio is equipped with everything you need. That makes training at our studio much more motivating and fun. We have luxury changing rooms with hing end finishes, great espresso and top-notch training equipment from Eleiko, VaSeven and Prime Fitness. Of course we provide you with clean towels and post workout-protein shakes to optimise your recovery after training.

Carefully selected

Strength training equipment

Our strength training equipment has been hand-picked with the greatest care. We provide (among others) equipment by Eleiko, Prime Fitness, VaSeven and Arsenal Strength. Not only have we looked in to their functional aspects (like bio-mechanics and leverages) but aesthetics matter as well. This way, our studio is designed to provide a beautiful, light and stimulating atmosphere for you to perform at your very best.

Testimonials

This is what our clients are saying

Ralph van Uplift helpt mij om gezonder en sterker te worden én te blijven. Uplift is een moderne en professionele sportstudio, waar het echt fijn is om te sporten. Zonder poespas, met kennis van zaken en op een positieve manier begeleidt Ralph mij meerdere keren per week. En het werkt!

Al jaren train ik bij Ralf en het maakt niet uit welke sport ik beoefen, moeiteloos wordt mijn trainingsprogramma aangepast. Allereerst was het tennis en hardlopen, daarna was mijn focus op kickboksen en hardlopen. Het meest waardeer ik de begeleiding na twee ernstige ziektes met operaties, professioneel werd het trainingsschema aangepast, zijn medische kennis is enorm!

Nu alweer 6 lessen verder en ik ervaar de lessen als uitdagend met een professionele en gefocuste sfeer. De resultaten worden behaald door middel van kleine stappen en niet al te grote revoluties, wat ik als heel prettig ervaar. Dit mede door de trainingen van Niek van Uplift. Daarnaast is de flexibiliteit op en top. Hele prettige ervaring!

Simpelweg geweldig. Met de ‘Ralphen’ (beide oprichters heten Ralph/f) is alles aan sporten goed, geregeld, leuk en gestoeld op vooruitgang. Ze zijn extreem kundig, letten heel goed op houding en uitvoering, maken een persoonlijk plan en zorgen ervoor dat je stappen vooruit gaat. En dat allemaal in een prachtige private gym waar je niets zelf hoeft voor te bereiden. Dit is de eerste keer dat ik zo snel, constant en gemakkelijk vooruit ga. Aanrader!

Fijne op maat gemaakte personal training van Ralph, met daarnaast ook veel aandacht voor passende extra trainingsschema’s en voeding. Tevens een prettige sfeer en een goede samenwerking met Ralf. De begeleiding en deskundigheid van de trainers werken erg motiverend, en helpen enorm bij het behalen van persoonlijke doelstellingen!

Stop met uitstellen

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Waarom zou je wachten tot 1 januari? Als je nu de eerst stap kunt zetten om fitter te worden?

We are here for you

Fill out the form and try us out 3x for free!

Curious what UPLIFT can do for you? reach out to us through the contact form and we will be in touch shortly!

× WhatsApp ons! Available from 06:00 to 20:30