Uplift studio

Lift up your life

Personal training

Voor als je fitter en sterker wilt worden 

Go

Bedrijfstraining

Voor gezonde en energieke werknemers

GO

Wij maken het makkelijk

Personal training

Wil je fitter en sterker worden en kun je hierbij wel wat professionele ondersteuning gebruiken? Dan is personal training bij UPLIFT iets voor jou. Door een individuele aanpak met een wetenschappelijke grondslag halen wij het maximale in jou naar boven. Onze personal trainers zijn sterke motivators en weten jou op de juiste manier in beweging te krijgen.

Uplift studio

Bedrijfstraining

De basis van succesvolle bedrijven zijn gezonde en energieke werknemers. De mate waarin werknemers zich fit voelen heeft een duidelijke invloed op de werksfeer en productiviteit. Binnen het bedrijfsleven dragen wij hieraan bij door customized programma’s te bieden die passen bij de wensen en behoeften van de werkgever en werknemers.

Afhankelijk van de wensen stellen wij een maatwerk programma op. Denk hierbij onder andere aan de volgende mogelijkheden:

$

Bootcamps

$

Sportevenementen

$

Fit testen

BMI-en vetpercentage metingen, screening op houding, en mobiliteit etc

$

Seminars

Klachten a.g.v. zittend werk, houding-correctie, gezonde voeding, omgaan met stress, verbetering van de slaap etc.

Testimonials

Dit zeggen onze klanten

Ralph van Uplift helpt mij om gezonder en sterker te worden én te blijven. Uplift is een moderne en professionele sportstudio, waar het echt fijn is om te sporten. Zonder poespas, met kennis van zaken en op een positieve manier begeleidt Ralph mij meerdere keren per week. En het werkt!

Al jaren train ik bij Ralf en het maakt niet uit welke sport ik beoefen, moeiteloos wordt mijn trainingsprogramma aangepast. Allereerst was het tennis en hardlopen, daarna was mijn focus op kickboksen en hardlopen. Het meest waardeer ik de begeleiding na twee ernstige ziektes met operaties, professioneel werd het trainingsschema aangepast, zijn medische kennis is enorm!

Nu alweer 6 lessen verder en ik ervaar de lessen als uitdagend met een professionele en gefocuste sfeer. De resultaten worden behaald door middel van kleine stappen en niet al te grote revoluties, wat ik als heel prettig ervaar. Dit mede door de trainingen van Niek van Uplift. Daarnaast is de flexibiliteit op en top. Hele prettige ervaring!

Simpelweg geweldig. Met de ‘Ralphen’ (beide oprichters heten Ralph/f) is alles aan sporten goed, geregeld, leuk en gestoeld op vooruitgang. Ze zijn extreem kundig, letten heel goed op houding en uitvoering, maken een persoonlijk plan en zorgen ervoor dat je stappen vooruit gaat. En dat allemaal in een prachtige private gym waar je niets zelf hoeft voor te bereiden. Dit is de eerste keer dat ik zo snel, constant en gemakkelijk vooruit ga. Aanrader!

Fijne op maat gemaakte personal training van Ralph, met daarnaast ook veel aandacht voor passende extra trainingsschema’s en voeding. Tevens een prettige sfeer en een goede samenwerking met Ralf. De begeleiding en deskundigheid van de trainers werken erg motiverend, en helpen enorm bij het behalen van persoonlijke doelstellingen!

Stop met uitstellen

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Waarom zou je wachten tot 1 januari? Als je nu de eerst stap kunt zetten om fitter te worden?

We are ready for you!

Neem vrijblijvend contact op en probeer ons 3x gratis!

Benieuwd wat UPLIFT voor jou kan betekenen? Neem contact op via het inschrijfformulier hieronder!

× WhatsApp ons! Available from 06:00 to 20:30